Tiedote kausimaksuista

Hyvät jäsenet. Olemme miettineet johtokunnassa kevään kausimaksujen palautusasiaa.Tilanne on nv:ssä monimutkainen, kun meillä on haluttu olla maksuissa joustavia ja tämän vuoksi on niin monenlaisia maksuluokkia ja -tapoja. Osa ryhmistä on pyörinyt jopa tappiolla. Tarkoituksemme ei ole tuottaa voittoa vaan järjestää yhteistä toimintaa Petäjävedellä ja toimia vastuullisena työnantajana ohjaajille.

 

Päädyimme siihen, että tässä force majeure -tilanteessa kevään toimintamaksuja ei palauteta, vaikka kausi jouduttiin lopettamaan haluttua aikaisemmin. Liikuntaseteleillä ja vastaavilla maksettuja maksuja ei edes saa palauttaa.

 

Pyrimme järjestämään kesällä ja alkusyksyllä, rajoituksien niin salliessa, jotain korvaavaa toimintaa, joka on  kevään kausimaksun maksaneille maksutonta. Tällaista voisi olla ulkona kokoontuvat ryhmät, syyskauden avaaminen jo elokuun alussa, syyskauden avausmaraton jne.

 

Toivomme palautetta tähän ja ideoita ja toiveita sekä ylimääräisen toiminnan että syyskauden ryhmien osalta "ota yhteyttä" -osiossa.

Kiitos tuesta ja mahtavasta yhteisestä toiminnasta!

 

Petäjäveden Naisvoimistelijat ry

Johtokunta

Smartum- ja tykysetelit tai mobiilikortti käy maksuvälineenä jumpissamme

SAMOIN EDENRED, EAZYBREAK sekä e-Passi

 

 

 

 

 

Tykyn ohjeet

tyky

 

Smartumin ohjeet

smartum